Tips til deksler for smarttelefon

De fleste har med seg smarttelefonen sin overalt, og bruker den til alt mulig. Gaming, surfing, nettkasino, sosiale medier – aktivitetene vi benytter telefonen til er uendelige. Men, kanskje du kvier deg for å ta den med på mer røffe aktiviteter eller lange reiser? Kanskje kosta det skjorta å reparere smarttelefonen sist den gikk i bakken? Fortvil ikke, her kommer tipsene til deksler som gjør at den overlever alt.

phone cases mobile_520591360

Først vil vi nevne merket “Otterbox defender” fra Otterbox som beskytter telefonen din med flere lag. Først et ytre lag i holdbart polykarbonat og et indre lag med beskyttende silikonpute. Vil du vite hvor sikker den er? Sjekk videoen på YouTube, der dekselet beskytter en smarttelefon som kastes hele 23 etasjer ned.

“G Form Extreme” er et annet merke som kan anbefales. Denne er laget av et materiale som skal absorbere støt. Disse stilige dekslene gjør at telefonen fortsatt kan puttes i lomma, og du har full tilgang til skjermen.

Fortsatt ikke helt overbevist? Da bør du prøve merket “Tank” fra Case-Mate. Dette er et deksel som er konstruert for å møte kravene til det amerikanske militæret, og det beskytter smarttelefonen din fra både støt, vind, vibrasjoner, støv og sand.